Bij de overdracht is het belangrijk dat uw Tesla uit uw persoonlijke account wordt verwijderd. Zo voorkomt u dat de auto na de verkoop nog aan uw account gekoppeld blijft. De juiste stappen kunt u controleren via de officiële ondersteuning van Tesla.
Wij gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden voor statistische en analytische doeleinden om u de beste ervaring op onze website te bieden.
Meer informatie vindt u in ons cookiebeleid